De bereidheid om kwetsbaar te zijn, is je poort naar je diepste kracht.
Juist het bouwen van pantsers en het verhullen van je onzekerheid brengen je onmacht zo duidelijk aan het licht.

– Erik van Zuydam –


Saskia Fekkes (1978) studeerde in 2004 af aan de Sociale Faculteit van de Universiteit van Tilburg. Sinds 10 jaar werkt zij als  trainer en coach bij de Academy for Leisure, verbonden aan de NHTV Internationaal Hoger Onderwijs Breda. In 2011 richtte zij Inexpressie op met als doel wekelijks Nia lessen te geven.
Inmiddels geeft zij ook trainingen vanuit Inexpressie, naast haar werk op de NHTV.

Mijn eigen persoonlijke ontwikkeling startte met een intensief ELW© trainingstraject waarin fysieke beweging, ademtechnieken, expressie en authenticiteit centraal staan. Ik leerde systemisch werken op de twee jarige opleiding Energetisch Systeem Therapie bij Pierre Rooijmans. Sinds 2011 ben ik gecertificeerd Nia™ docent en onlangs heb ik de Trainersopleiding bij opleidingsinstituut Phoenix afgerond, alsmede de opleiding Systemisch Werken.. Binnen mijn trainingen gebruik ik opstellingen als instrument. De werking hiervan heb ik zelf zo vaak mogen ervaren. 

Mijn diepste wens en verlangen is trainer zijn en mensen ondersteunen bij het vinden van hun pad. Ik weet uit ervaring dat doen wat je te doen hebt en daar de benodigde keuzes voor maken (en dus risico’s bij lopen) erg spannend kan zijn en je oog in oog zet met al je angsten en ‘draken’ – die je natuurlijk liever uit de wind houden. Maar vanuit je hart en je eigen talenten je leven inrichten geeft juist ongelofelijke levenslust en kracht. En daar richt deze training zich op; het creeeren van (zelf-) vertrouwen en de keuzevrijheid die nodig is om je eigen pad te bewandelen en daarmee zichtbaar te worden. Kortom, opnieuw in contact komen met levenslust. 

Je bent van harte welkom!
Saskia.