Altijd druk, met van alles en nog wat. Altijd druk in de weer met de wereld ‘buiten’. Tot iemand me duidelijk maakt dat het nu eerst ‘binnen’ te doen is, tijd voor ‘service en onderhoud’, voor ‘quality time voor mezelf’. Een waardevolle tip met een ‘sprong’ in deze waardevolle training tot gevolg.
 
Ik kwam naar de training met allerlei vragen die in mijn actualiteit speelden (over mijn werk, over keuzes waar ik voor sta, over mijn ondernemerschap). Al heel snel had ik in de gaten dat dit voor mij helemaal niet de échte issues waren en liet ik deze vragen los. Door met de échte intentie aan de slag te gaan en daarin het springen en sprankelen te hebben ervaren heb ik in de dagen en weken erna gemerkt dat ik veel meer kracht in me heb om de oorspronkelijke vraagstukken aan te pakken. Door met anderen over de training en mijn ervaring te praten wordt dit effect nog verder versterkt. Het is voor mijn gevoel ook nog lang niet uitgewerkt!
 
Het gevoel van ‘sprankelen’ is fantastisch. Saskia laat je zien wat nodig is om ‘te springen’ en laat je ervaren hoe fantastisch ‘sprankelen’ kan zijn! Echt een aanrader!
– Roeland – 


Van Springen naar Sprankelen…
al had de training ‘van Prutsen naar Pruttelen’ geheten,
als Saskia de training geeft dan weet je dat het goed is.” 
– Kaatje – 


 “Van Springen naar Sprankelen, zo heb ik de training ook gevoeld. Het heeft mij teruggebracht bij mijn kracht en duidelijk gemaakt wat ik nodig heb om te gaan leven vanuit die kracht. Saskia weet het weekend op een rustige, veilige en mooie manier op te bouwen. Zij voelt heel goed aan wat er nodig is om verder te komen in ieders eigen groeiproces.”
– Petra – 


Inspiratie, bewustwording, plezier en bewegingsvrijheid.
Dat heeft dit weekend mij gebracht. Niet uit een boekje maar
door het in mezelf te ervaren.
Saskia geeft de training vol bezieling waardoor iedereen zichzelf kan zijn.
Dankjewel, het was een verrijking!
– Ankie – 


Ik vond de training een oppoetsbeurt voor mijn ziel.
Weer helder krijgen wat ik graag wil in het leven en inzicht krijgen in welke angsten, mechanismes, etc. me tegen houden om daar te komen waar ik wil.
Onder begeleiding van het enthousiasme van Saskia, die als geen ander
kan laten ervaren wat het inhoudt om te sprankelen!”

– Susanne –


Het fijne vond ik dat het praktisch, laagdrempelig en gelijkwaardig was ten opzichte van elkaar. Het ging allemaal op een fijne en rustige manier en dat gaf ook ruimte aan de groep. Een ander plus punt vond ik de diepgang die er in zat. Dat maakte veel los bij de groep. Er was ruimte voor deze emoties en Saskia ging er mee verder. Er was voor iedereen tijd en aandacht.
– Annemieke –