LOGO naam

ondertekst

walking_Fotor tekst

Voor wie is de training?
Deze training is voor mensen die een verlangen en een kracht in zichzelf voelen en willen leren om deze kracht meer tot uiting te brengen in het dagelijks leven.

Deze training is voor jou als je het soms moeilijk vindt om risico’s te nemen, keuzes te maken of grenzen aan te geven. Misschien schiet je in de controle of prestatie, of begin je er al niet eens  aan.

fotos flyer

Wat geeft deze training?
Een belangrijk uitgangspunt van de training is: ‘verlangens volgen is leven’.  Het lef hebben, springen, om je verlangens te volgen vraagt om je kracht ten volle in te zetten. Spannend? Ja! En het geeft levenslust.

We werken met thema’s als vertrouwen, angst, schaamte, overgave, kracht en kwetsbaarheid. Je krijgt inzicht in je gewoontes bij het nemen van risico’s en jezelf laten zien. Ook ervaar je hoe het voor jou is om succes te nemen en daarmee zichtbaar te zijn.

Na deze training heb je de 7 stappen van de Expressie Cirkel doorlopen en ervaren. Hiermee heb je 7 concrete handvatten waarmee je in keuzemomenten jouw koers kan bepalen. Minder angst, meer vertrouwen. Meer leven, meer plezier. Kortom; sprankelen.

De training is opgebouwd uit verschillende (soms lichaamsgerichte) oefeningen, ervaringen, verhalen en reflecties. Hij staat los van de Nia lessen die ik geef.  

Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen om voor jezelf en je eigen verlangens te gaan staan? Wil je de kracht voelen om beslissingen te nemen? Wil je de moed creëren om de stap te zetten richting een vervuld leven waarin je doet wat je wil doen?
Spring dan in deze training! 

Hartelijke groet, Saskia.


“Ik vond de training een oppoetsbeurt voor mijn ziel.
Weer helder krijgen wat ik graag wil in het leven en inzicht krijgen in welke angsten,
mechanismes, etc. me tegen houden om daar te komen waar ik wil.
Onder begeleiding van het enthousiasme van Saskia,
die als geen ander kan laten ervaren wat het inhoudt om te sprankelen!”
– Susanne, deelnemer training 1 –